Rólunk

Üdvözlünk a Tuci Design világában!

Az életünk teljesen megváltozott, mikor megérkezett hozzánk egy picike spániel- egy új családtag személyében. Akkor még nem sejtettük, hogy a sok szétrágcsált papucs és kábelen kívül egy nagyszerű új ötlet alapjait is köszönhetjük majd neki.

Kezdő kutyatulajdonosként mindent kipróbáltunk, amit csak jónak gondoltunk Fahéj számára. Így ismerkedtünk meg a kutyasálakkal (bandana) is, amelyek rendkívül jól állnak rajta. Nem kellett sok időnek eltelnie, mire azon kaptuk magunkat, hogy egyedi anyagokat felkutatva magunk kezdtünk el kiegészítőket gyártani a spánielünk számára.

Óriási siker lett és nem is számítottunk rá! A kutyasétáltatások során általánossá vált, hogy megkérdezték tőlünk, honnan vannak ezek a csinos darabok. Nagyon büszkék voltunk ezekre a dicséretekre, miközben egyre több ismerősünk is szeretett volna egyet-kettőt a saját kis kedvencének. Ekkor eszméltünk rá, hogy az ismert mondás akár ránk is igaz lehet "munkám a hobbim". Szerettük volna veletek is megosztani azt a szeretetet, amit mindannyian érzünk a házikedvenceink iránt és azt a stílust, amelyet a pórázokon, nyakörveken, kutyasálakon és egyéb kiegészítőkön keresztül képviselünk.

Hiszen minden egyes darab egyedileg-, kézzel készül gondos odafigyeléssel, mert tudjuk, hogy számotokra egy igen fontos családtag fogja viselni őket.